Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. Πρέβεζας, Εκπαιδευτικοί και μαθητές στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου εκδήλωση όπου γιορτάστηκε η μαθητική δημιουργία και παρουσιάστηκαν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν την σχολική χρονιά 2014-15.

Η αίθουσα πλημμύρισε από τις δημιουργίες και τα χαμόγελα των μικρών μαθητών αλλά και από εκπαιδευτικούς και γονείς που παρακολουθούσαν γεμάτοι περηφάνια τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών χειροκροτώντας τα και επιβραβεύοντας τα για τις προσπάθειες τους.

Οι δραστηριότητες είχαν θέμα την Υγεία, το Περιβάλλον και τον πολιτισμό και εκφράστηκαν από τους μαθητές με ποικίλους τρόπους όπως: χειροτεχνίες, ζωγραφιές, χορό, τραγούδι, έρευνα σε διάφορα θέματα και παρουσίασης τους κ.α.

Στην γιορτή της Μαθητικής Δημιουργίας συμμετείχαν τα Νηπιαγωγεία Μύτικα, Νικόπολης, το 6ο Πρέβεζας, το 11ο Πρέβεζας, το Καραμάνιο, το 1ο Πάργας, το 2ο Πάργας και του Μεσοποτάμου και από τα Δημοτικά Σχολεία συμμετείχαν τα: 1ο Ειδικό Πρέβεζας, 3ο Πρέβεζας, 5ο Πρέβεζας, 7ο Πρέβεζας, Μεσοποτάμου και το 1ο Καναλλακίου.

 

giorti_dimourgias1

giorti_dimourgias2

giorti_dimourgias3

giorti_dimourgias4

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ