Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας καλεί όλους τους πολίτες της Πρέβεζας σε μαζική συμμετοχή στo συλλαλητήριο για τη διάσωση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας του νομού Πρέβεζας, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 19:30 στην πλατεία Ανδρούτσου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα: ελεύθερης πρόσβασης σε δωρεάν , δημόσιες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας όλων των βαθμίδων (από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση της υγείας τους), δωρεάν πρόσβασης σε φάρμακα και εξετάσεις, να έχουν ένα Δημόσιο Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας στην περιοχή τους, που να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες τους, χωρίς να αναγκάζονται να καταφεύγουν σε άλλες περιοχές.

Τα δικαιώματά μας αυτά δεν χωράνε σε μνημόνια, συμφωνίες και δόσεις στους λεγόμενους «δανειστές». Δεν χωράνε σε πολιτικές που βάζουν τα κέρδη των ολίγων και των μεγάλων επιχειρήσεων πάνω από τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δεν χωράνε σε πολιτικές που βάζουν πρώτο το «χρέος» και μετά τα νοσοκομεία , τα κέντρα υγείας και την υγεία του λαού.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

-Άμεση και γενναία κρατική χρηματοδότηση του Νοσοκομείου μας και των Κέντρων Υγείας του νομού μας.

-Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας χώροι κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι επιχειρήσεις.

-Προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης για να καλυφθούν πλήρως οι σύγχρονες ανάγκες μας.

-Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους.

-Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση μιας νέας, αποκλειστικά δημόσιας, κτιριακής μονάδας για το Νοσοκομείο Πρέβεζας.»

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ