Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την πλήρη ενημέρωση των δημοτών με ταυτόχρονη τοποθέτηση του Δημάρχου Αντώνη Νάστα προσκομίζοντας στοιχεία, ζητά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας, Θανάσης Ράπτης, για το θέμα της κοπής υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων.

Πρόκειται για 120 Ενετικά ελαιόδεντρα που βρίσκονταν σε δημοτική έκταση 12 στρεμμάτων στο χώρο του παλαιού κάμπινγκ της Πάργας.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Ράπτης, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή πέρα από κάθε νομιμότητα, η κοπή των υπεραιωνόβιων Ενετικών ελαιόδεντρων έγινε με το πρόσχημα να δημιουργηθεί πάρκινγκ στην Πάργα.

«Δεν διαφωνούμε με την ανεύρεση χώρου, κατάλληλου για τη δημιουργία Parking στην Πάργα, που τόσο πολύ τον χρειάζεται. Εξάλλου η άμεση επίλυση του φλέγοντος προβλήματος της στάθμευσης στην Πάργα ήταν ένα από τα συνθήματα της προεκλογικής μας εκστρατείας. Προς άρση λοιπόν κάθε διάθεσης διαστρέβλωσης των γραφομένων μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι επιθυμούμε την επίλυση του προβλήματος της στάθμευσης στην Πάργα το συντομότερο δυνατό» τονίζει ο κ.Ράπτης ενώ όπως επισημαίνει «η εν λόγω έκταση, του χώρου του παλαιού Camping, ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στο Δήμο Πάργας, όπως γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε ο κ. Δήμαρχος και όπως αυτό έχει κριθεί τελεσίδικα από δικαστική απόφαση».

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ